Diensten/werkwijze/prijzen

Diensten:

- Vastgoedstyling voor particulieren:
Is “de manier” om zo snel en optimaal mogelijk uw woning op internet eruit te laten springen, om zodoende tot een spoedige verkoop te komen. Hierbij worden alle ruimtes van uw woning gerestyled en gefotografeerd, incl. kelder, zolder, tuin en het balkon.

Na vastgoedstyling oogt de woning namelijk ruimer, lichter, aantrekkelijker en sfeervoller voor een bredere doelgroep. En dat is precies wat er nodig is om meer potentiële kopers te genereren.

 

- Meubelverhuur voor particulieren:
Heeft u uw woning inmiddels verlaten en staat deze leeg, dan kunt u ervoor kiezen uw huis door ons in te laten inrichten met echte meubels. Voor meer informatie en/of prijzen hierover kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

- Vastgoedstyling voor makelaars:

Steeds meer makelaars zien de voordelen van vastgoedstyling in. Door het inhuren van een goed opgeleide vastgoedstyliste van House of KIKI, de snelle werkwijze middels de hands-on methode (direct de handen uit de mouwen en aan de slag), kan een huis al binnen 1 of 2 dagen volledig gerestyled en gefotografeerd zijn.

Huizen komen hierdoor sneller op de markt, zijn optimaal gerestyled, hebben direct een frissere nieuwe “look”, trekken meer potentiële kopers en verkopen daardoor sneller. Het mes snijdt dus aan meerdere kanten.

 

- Meubelverhuur voor makelaars / banken / projectontwikkelaars:
Heeft u leegstaand vastgoed of projecten, die zo snel mogelijk verkocht moeten worden, dan kunt u kiezen om de panden door ons te laten inrichten met echte meubels. House of KIKI vastgoedstylisten werken samen met House of KIKI Meubelverhuur. Voor informatie en/of prijzen hieromtrent, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

- Interieurstyling: 
Ook voor uw interieur kunt u de hulp van Excellent Vastgoedstyling inroepen. Misschien wilt u uw woning of een bepaalde ruimte eens anders of opnieuw inrichten en heeft u daarbij wat hulp nodig. Excellent Vastgoedstyling biedt hiervoor ook haar expertise op maat aan.

 

- Personal Shopping bij interieurstyling:
Is shoppen niet uw hobby, dan kan Excellent Vastgoedstyling u hierin ontzorgen, door dit aan haar uit handen te geven met een bepaald afgesproken budget op maat. Ook het (her)inrichten van uw interieur is een bespreekbare optie.

 

- Woningfotografie door Excellent Vastgoedstyling:
Is uw woning al een plaatje? En heeft het verder niets meer nodig. Dan kunt u eventueel kiezen voor onze woningfotografie, om uw huis zelf te presenteren op bijvoorbeeld Funda, Makelaarsland etc.. Voor vragen hierover en/of prijzen kunt u contact met Excellent Vastgoedstyling opnemen.

 

Werkwijze / prijzen:

- Bij aanmelding voor een gratis en uiteraard vrijblijvend intakegesprek, maakt Excellent Vastgoedstyling een afspraak met u. In dit ca. 1,5 uur durende gesprek maken we kennis met elkaar, vullen we samen een vragenformulier in, lopen we een rondje door alle ruimtes in uw huis, maken we aantekeningen en worden er foto’s gemaakt in en om de woning.

- Een complete vastgoedstyling duurt gemiddeld 6-10 uur en kost € 50,-- per uur exclusief BTW.  Excellent Vastgoedstyling doet hiervoor ten alle tijden de gehele woning, inclusief kelder, zolder, tuin en balkon. Accessoires zijn niet inbegrepen. Woningfotografie, ca. 20-24 foto's, zijn hierbij inbegrepen.

- Ook wordt met u besproken, wat wij eventueel samen kunnen doen of wat er misschien van u zelf verwacht wordt, voordat ik bij u aan de slag ga. (Dit kan uiteindelijk ook uw eigen kosten drukken).

- Bij akkoord middels een handtekening op de geretourneerde offerte en na het afspreken van een startdatum, gaat Excellent Vastgoedstyling zo snel mogelijk middels de hands-on methode (direct de handen uit de mouwen en aanpakken) bij u thuis aan de slag.


***** Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en accessoires.